Provocatie of racisme?

Een meisje van 16 uit Molenbeek wordt geweld aangedaan…(zie link)
Een incident dat sommige media verleiden om het als “racistisch” te classifiëren. Gelukkig waren er getuigen die de versie van een vermeend slachtoffer tegenspreken. Alweer een voorbeeld van hoe betrouwbaar bepaalde “allahtoonse” groepen zijn. Een bevestiging van de Koranische teksten: niet-gelovigen zijn uitschot en minderwaardige schepsels tegen wie “leugen en misleiding” deel uitmaken van het allahtoonse wapenarsenaal om de kafirs te bestrijden. Ik heb dergelijke ervaringen opgedaan toen ik nog adolescent was, in een grensstadje Menen waar de Noord-Afrikanen tijdens de weekends in groot aantal opdoken en de uitgangszone terroriseerden. Het begon met provocatie door enkelingen, en als een autochtoon (bezoeker of uitbater) reageerde, kreeg hij even later een opgetrommelde horde allahtonen op zijn nek. Meestal vloeide er bloed en moesten mensen naar het ziekenhuis afgevoerd worden. Zelfs de lokale politie had angst om in die zone te patrouilleren. Het gedragspatroon van deze groep is hetzelfde gebleven. Zelfde modus operandi: je wordt geprovoceerd, je reageert en even later sta je tegenover een “wildgeworden horde familieleden, vrienden en soortgenoten”. Zoals in hieronder beschreven geval. Een nieuw voorbeeld van hoe gevaarlijk de islam geworden is. Dagelijks lezen we over dergelijke feiten in de kranten. Het groeiend aantal provocaties bewijst dat deze groep zich almaar sterker gaat voelen, en overgegaan is tot de volgende stap in het veroveren van “hun” territorium: chaos creëren. De ware slachtoffers zijn wij. We worden op ons eigen grondgebied aangevallen, beledigd, vals beschuldigd, en dat alles met de medeplichtigheid van de overheid en linkse media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *